Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål omkring vores produkter fra alt fra Eyelash Serum til vores andre produkter.

Serum

Ja, øjenvippeserum kan - hvis de indeholder prostaglandiner – give alvorlige bivirkninger som irritation, tørre og kløende øjne, rødme og hævelse i øjenregionen, risiko for øjeninfektion, hængende øjenlåg og pigmentændring i øjet.

De fleste sera til vipper og bryn er baseret på netop prostaglandiner eller prostaglandinlignende stoffer, som gemmer sig under mange forskellige ingrediensnavne. De er derfor svære at spotte. Her er de mest gængse:

- Norbinmatoprost (MDN)
- Trifluoromethyl dechloro ethylprostenolamide
- Dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide
- Isopropyl cloprostenate

Prostaglandiner bruges i mange sammenhænge, og medicin med prostaglandiner bliver godkendt af myndighederne, inden det markedsføres. Men det sker ikke, når stofferne optræder i øjenvippe- og brynsera. Du får heller ikke advarsler om bivirkninger, som du gør ved medicin.

Der pågår en høring i EU-kommissionen om indberettede bivirkninger ved prostaglandiner. 

Advanced Eyelash & Brow activating Serum stimulerer keratindannelsen ved hjælp af den dokumenteret effektive lipo-oligopeptide struktur. Den høje optagelighed styrker de vipper, du allerede har, og booster væksten af nye vippehår. Når du stopper med at bruge serummet, vil øjenvippernes vækst vende tilbage til niveauet før behandlingen.
Advanced Eyelash & Brow activating Serum indeholder 5 ml. – det svarer til 3-4 måneders forbrug.

Minimum holdbarhed på Advanced Eyelash & Brow activating Serum er 6 måneder efter åbning. Hvis du har holdt en pause og opbevaret beholderen tørt og ikke for varmt, kan du dog sagtens bruge den efter længere tid.

Ja, Advanced Eyelash & Brow activating Serum kan anvendes til både vipper og bryn. Du behøver ikke en børste. Serummet kan sagtens appliceres med den samme applikator som til dine vipper.